Disclaimer
Afbeeldingen en informatie worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. U dient er echter rekening mee te houden dat het kan voorkomen dat een product een kleurverschil heeft met het product op de foto.
Ook bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet geheel correct is, of dat deze na verloop van tijd veroudert. Bagonia is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is van gebruik van informatie, die door middel van deze site is verkregen.

Copyright
Alle pagina's op deze website vallen onder copyright van Bagonia in Den Haag. Teksten en afbeeldingen mogen niet worden gebruikt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn in Euro’s.

Retourneren
Daar doen we niet moeilijk over. Alle producten op de website zijn met zorg en liefde door Bagonia gemaakt. Mocht er onverhoopt iets niet aan uw verwachtingen voldoen dan heeft u het recht om het product binnen 10 dagen aan ons te retourneren, voorzien van de originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd.

Privé
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor de correct afhandeling van uw bestelling. Wij zullen de gegevens nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekken.
Vind je het leuk om mail van Bagonia te ontvangen, bijv. als er verse tassen zijn...
Vul onderstaande formulier in en we houden je op de hoogte.
Niet nieuw, wel verbeterd: Erica als polstasje